Laatste nieuws

Dé rustigste manier om te dineren in all you can eat vorm

All you can eat restaurants zijn mega populair geworden in Nederland. Ze zijn niet alleen relatief betaalbaar, ze zijn ook nog eens gezellig, makkelijk wanneer u graag nieuwe dingen uit wilt proberen ze zijn ook nog eens de oplossing wanneer u graag meer diversiteit in uw maaltijd zoekt. Toch vinden mensen het niet altijd even gezellig om te dineren in een all you can eat restaurant. Dit is komt doordat u vaak moet opstaan om eten te halen. Zo moet uw gezelschap zich regelmatig opsplitsen, omdat niet iedereen het eten op hetzelfde moment op heeft. Dat geldt niet bij ons in Hattem, En-joi heeft de ideale oplossing gevonden; bij ons restaurant bestelt u simpelweg wat u wilt via een tablet, maar het all you can eat concept blijft intact. Zo kunt u samen met uw gezelschap aan uw tafel blijven zitten terwijl het eten wordt uitgeserveerd door ons personeel.

Wees welkom bij het gezelligste restaurant van Hattem!

En-joi is een gezellig restaurant, gelegen aan de rand van Hattem. Hattem staat bekend om de rustige, bijna middeleeuwse sfeer die het met zich meebrengt. Er zijn dan ook veel mensen die het leuk vinden om op vakantie een bezoekje te brengen aan de stad. Veel mensen zijn verbaasd wanneer ze horen dat Hattem een stad is en geen dorp. Hattem heeft zijn stadsrechten te danken aan het feit dat het een belangrijke Hanzestad was tijdens de Tweede Wereld Oorlog. Bent u ook benieuwd? Kom vanavond nog langs!

Volg onze ontwikkelingen

Nu u weet wie wij zijn en waar wij ons bevinden vindt u het misschien nog leuker om onze ontwikkelingen te volgen en op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes. Wij communiceren op deze pagina direct met u, onze gast. U kunt hier al het horeca-gerelateerde Corona nieuws terugvinden, maar ook updates over ons restaurant, onze kaart, etc.