Home

Restaurant En-Joi is gesloten sinds 1 juli 2023

Lieve gasten,

Met spijt in ons hart moeten we vandaag een belangrijke aankondiging met jullie delen. Vanaf 1 juli zullen we onze deuren sluiten. Na vele jaren van heerlijke gerechten en geweldige momenten hebben we deze moeilijke beslissing moeten nemen.

Een van de belangrijkste redenen achter deze beslissing is het voortdurende gebrek aan voldoende keukenpersoneel. Ondanks onze inspanningen om gekwalificeerde koks aan te trekken, is het ons niet gelukt.

Het is altijd onze ambitie geweest om jullie te verrassen en te verwennen met culinaire hoogstandjes. We willen onze gasten de best mogelijke eetervaring bieden, maar helaas is dat momenteel niet meer mogelijk.

We willen jullie bedanken voor jullie begrip en geduld gedurende deze uitdagende periode. We zijn dankbaar voor de vele mooie herinneringen die we samen hebben gemaakt en voor jullie steun gedurende al die jaren.

Tot aan de sluitingsdatum zullen we ons uiterste best doen om jullie nog te laten genieten van onze gerechten. We hopen dat jullie de gelegenheid zullen hebben om nog een laatste keer bij ons te komen eten en te genieten van de smaken waar we zo trots op zijn.

We willen onze oprechte dank uitspreken aan al onze gewaardeerde gasten voor jullie trouw en enthousiasme. Jullie hebben ons restaurant gemaakt tot wat het was en we zijn vereerd dat we jullie hebben mogen bedienen.

Nogmaals, bedankt voor jullie steun en we hopen jullie nog een laatste keer te mogen verwelkomen voordat we onze deuren voorgoed sluiten.

En mochten jullie ons missen dan kunnen jullie ons restaurant in Groningen, Taste and Flavor, bezoeken.

Met vriendelijke groet,

Familie Zhu

ONBEPERKT GENIETEN

Kom binnen om u te laten verrassen door de verschillende smaken die onze diverse Aziatische keukens met zich meebrengen. Met ons simpele all you can eat concept krijgt u het beste van beide werelden: u bestelt waar u zin in heeft via de tablet en onze medewerkers brengen het naar uw tafel. Zo hoeft het gezelschap zich niet constant op te splitsen om eten of drinken te halen. U kunt wel 2,5 uur genieten van onze gerechten. Dit arrangement is inclusief koffie, thee, frisdrank, tapbier en onze huiswijn. 

U kunt rekenen op kwalitatief goed eten in combinatie met gastvrijheid en gezelligheid!

VERJAARDAGSACTIE

Ben je jarig op de dag dat je bij ons dineert?  Dan betaal je op vertoon van legitimatie* maar de helft van de entreeprijs.  Je kan gebruik maken van ieder willekeurige arrangement. Voor de overige leden van het gezelschap betaal je het normale tarief. Let op voor iedere jarige moet minstens 1 persoon het volle tarief betalen. Een andere jarige of een kind betaald geen vol tarief en kan dus niet meegerekend worden.

Ben je jarig op een dag dat we gesloten zijn, dan mag je hiervan gebruik maken op de eerstvolgende dag dat we geopend zijn. Deze actie is niet geldig in i.c.m. eventuele andere acties of kortingen.

Klik voor onze overige voorwaarden op deze link.

RESERVEER VANDAAG NOG

Wilt u verzekerd zijn van een mooi plekje in ons restaurant? Wees dan op tijd en maak snel een reservering. Zo voorkomt u mogelijke teleurstelling en bent u goed voorbereid om straks optimaal te kunnen genieten van onze overheerlijke gerechten in ons prachtige restaurant. Online reserveren kan door op de knop reserveren te klikken in de rechter beneden hoek. Liever een telefonische reservering maken? Dat kan natuurlijk ook. Op de contactpagina kunt u onze gegevens vinden.

  • Onbeperkt smullen van heerlijke Aziatische gerechten voor een vaste betaalbare prijs. 

 

  • All inclusive, dus geniet ook zonder bijbetaling van: frisdrank, tapbier, huiswijn, koffie thee, petit fours en ijs. 

 

  • Al onze gerechten worden met zorg en liefde bereid door onze topchefs!

All you can eat inclusief drinken

ALL YOU CAN EAT

Bij ons kunt u 2,5 uur genieten
van overheerlijke Aziatische gerechten
en ons toetjesbuffet voor een vaste prijs. 

IEDERE DAG VERS

Dagelijks worden onze gerechten vers bereid
door onze meester chefs met ieder hun
eigen specialiteit.
Bij de bereiding van
de gerechten wordt gebruikt
gemaakt
van verse ingrediënten
van top kwaliteit.

BESTELLEN MET TABLETS

Onze gerechten en dranken kunt u
eenvoudig vanaf uw tafel bestellen
via een tablet. Ons personeel staat
voor u klaar om het naar
u toe te brengen.

HOE HET BESTELLEN VIA DE TABLET WERKT:

 U kunt met de tablet alle gerechten die in de menukaart  staan bestellen.

Verspilling wordt niet gewaardeerd. Voor elk gerecht wat u niet consumeert wordt €3,- in rekening gebracht.

Wanneer de gerechten bereidt zijn, wordt het bij uw tafel gebracht door ons personeel.

Is 2,5 uur niet genoeg? Dan kunt u het voor €5,- per persoon per half uur verlengen.

Per ronde kunt u per persoon twee items uitkiezen. Binnen uw arrangement kunt u met tussenpozen van 15 minuten weer opnieuw bestellen.

PROEF HET ZELF

Onze smaken

Laat je verrassen door de overheerlijke krachtige smaakcombinaties die je voorgeschoteld krijgt door onze chefs uit onze diverse Aziatische keukens.
we serveren onder andere Teppanyaki, sushi,
fingerfood en nog veel meer…

BESTEL ONLINE OF BEL VOOR AFHAAL

Geniet thuis samen van onze meest overheerlijke gerechten!

ERVARINGEN

Wat vinden onze klanten

“We hebben hier meerdere keren al super lekker gegeten. Als het rustig is dan staan de bestelling soms al na een paar minuten op tafel, als het wat drukker wordt dan kan het soms iets langer duren (maar ze zijn nog altijd bijzonder snel). De bediening is ontzettend vriendelijk en maakt dat we hier altijd graag komen, en daarnaast zijn de gerechten ook nog eens bijzonder lekker. Kortom, een absolute aanrader!”

Swen Nijboer

Ben er nu voor de tweede keer geweest. Echt super top!! 10 sterren!! Beste all you can eat restaurant waar ik ooit ben geweest. Bediening is vriendelijk, en snel. Je gaat voldaan weg. Op naar de volgende keer. Tot ziens!!

Clo T.

Gisteravond met man en dochter bij En-joi ontzettend genoten. Het concept daar is over na gedacht, door dat het vers bereide eten aan tafel wordt gebracht blijft het rustig. Geen geloop en gedoe, nee men kan echt samen uit eten en samen aan tafel blijven zitten. Het eten perfect nog niet eerder malse eend of spek gehad was vaak te droog en taai! Alles wat wij gehad hadden was perfect bereid, goed warm. De uitstraling vh restaurant rustig, sfeervol, smaakvol. Netjes tot zelfs aan het toilet! Bediening en de service ook perfect, vriendelijk en meedenkend! Wij komen zeker terug!!

Esther L.